(A) normal                    (B) intelligent      (C) sensible         (D) mad 
Ans: D
2. Both Mr. Anand and his wife _____ teachers 
(A) is          (B) are        (C) was        (D) has been 
Ans: B
3. Anagha visited Chennai last year, _____?  
(A) did she            (B) does she         (C) doesn't she   (D) didn't she 
Ans: D
4. Anjana is fond _____ music 
(A) of          (B) with      (C) by         (D) in 
Ans: A
5. The Chief Minister _____ the Governor yesterday 
(A) called on        (B) called at         (C) called up        (D) called in 
Ans: A
6. If you accept my _____ you will see a doctor 
(A) advise            (B) advising          (C) advice           (D) advisable 
Ans: C
7. Raju is sorry _____ what he has done 
(A) of          (B) on         (C) by         (D) for 
Ans: D
8. He usually _____ here every Sunday
 (A) came             (B) comes            (C) has come        (D) coming 
Ans: B
9. _____ patient was given ______ injection 
(A) A, an    (B) The, an          (C) The, a   (D) A, a 
Ans: B
10. Nobody _____ permitted to enter the theater so far 
(A) has been         (B) have been     (C) were               (D) are 
Ans: A
11. Anand is _____ boy in the class 
(A) tall                  (B) taller              (C) the tallest      (D) tallest 
Ans: C
12. The contractor _____ the work by the end of this year 
(A) will complete          (B) will have completed 
(C) complete                 (D) completed 
Ans: B
13. Everybody has got a pass mark, _____? 
(A) haven't they             (B) hasn't they   
(C) do they                               (D) have they 
Ans: B
14. The scientific study of drugs and their use in medicine is known as: 
(A) pharmacopoeia       (B) pharmacy 
(C) pharmacology          (D) philology 
Ans: C
15. The opposite of scrupulous is: 
(A) precise                    (B) cautious          (C) tranquil        (D) careless 
Ans: D
16. The Principal declared that tomorrow _____ a holiday 
(A) Would be     (B) will be            (C) can be            (D) may be 
Ans: B
17. The patient has been given medicine _____ 'her fever 
(A) to bring up              (B) to bring down         
 (C) to bring forth        (D) to look after 
Ans: B
18. Which of the following is correctly spelt? 
(A) Peadiatrics     (B) Piediatrics    (C) Peiadiatrics   (D) Paediatrics 
Ans: D
19. If you had studied well, you _____ the examination 
(A) would pass              (B) would have passed 
(C) will have passed      (D) will pass 
Ans: B
20. Kamala is a typist _____ the University Library 
(A) at          (B) in          (C) under             (D) on 
Ans: A
 


 
 
 
 
